KURSET E GJUHËS PËR TË RRITUR JO VETËM PËR PUSHIME APO UDHËTIME

Albanisch: Mësoni një gjuhë për pushime ose një udhëtim është mjaft i shpejtë. Prandaj, ka njësi të veçanta mësimore për pothuajse çdo gjuhë. Më poshtë gjenden: kurse të avancuara, të specializuara trajner fjalori fjalor, kurse biznesi, kurse Express, hotelieri dhe turizëm fjalorit të veçantë emigracioni i Fjalorit të fjalorit të veçantë Vocabulary Builder, fjalor Flirt kurs të veçantë, au palë fjalorit të veçantë Vocabulary Builder, makina dhe trafiku fjalori të veçantë, natyra dhe gjeografia -Spezialwortschatz trajner fjalorit, sportive dhe palestër fjalori të veçantë,  kurse për fëmijë , gjermanishtes si gjuhë e huaj, fjalorë elektronike

Kurset e gjuhës në gjuhën angleze, 
kurse të gjuhës në gjuhën frënge e mësimit, 
kurse të gjuhës në spanjisht gjuhë, 
kurse të gjuhës në gjuhën italiane e Udhëzimeve 
kurseve në gjuhën portugeze e mësimit, 
kurse në gjuhën suedeze e mësimit, 
kurse të gjuhës në gjuhën ruse e mësimit, 
kurse të gjuhës në gjuhën polake e Udhëzimeve 
kurseve në gjuhën Lituanisht e Udhëzimeve 
kurseve në gjuhën kroate të mësimit, 
Kurset e gjuhës në gjuhën greke të mësimit, 
kurset e gjuhës në gjuhën indonezisht të mësimdhënies

kurse themelore

Me normën bazë për të arritur  nivelin A1 + A2  të  Kuadrit të Përbashkët Evropian (dritare të re) :

Mësoni gjuhëtKy kurs i gjuhës themelore ju përgatit për situatat më të zakonshme të komunikimit që hasni në mjedisin tuaj personal ose familjar. 
Duke blerë fjalorin bazë, kupton fjali të strukturuara qartë dhe, falë fjalive të thjeshta, gjithashtu mund të bisedoni dhe komunikoni me shkrim.

Korniza e Përbashkët Evropiane e Referencës: A1 A2

 • 42 tekste dialoguese
 • 1300 fjalë
 • Gramatikë e gjerë

Hotel search in Germany cheap – Booking – Overnight stay


Kurset e avancuara :

kurse të avancuara

 • Mbi 1800 fjalë të reja (fjalor i avancuar)
 • 42 tekste të reja të dialogut
 • Ata arrijnë nivelin B1 + B2 të 
  “ 
  Kornizës së Përbashkët Evropiane të Referencës“

 


Trajnuesi i fjalorit të veçantë :

specializuar Vocabulary

 • Mbi 2,100 fjalë dhe terma të reja
 • Çmimi  bazë  dhe  kursi i avancuar janë të nevojshme . 
  Së bashku me këto dy kurse, do të ndërtoni një fjalor prej mbi 5.000 fjalësh!
 • Renditur nga 42 tema
 • Ato arrijnë nivelin C1 + C2 të 
  „Kornizës së Përbashkët Evropiane të Referencës“

Businesskurse :

 • biznesMësoni të diskutoni me sukses 
  dhe të leksiononi.
 • Mësoni të 
  mbani me besim postën e biznesit dhe takimet master.
 • Aplikoni në gjuhën e huaj.
 • 2,000 fjalor praktik të biznesit
 • 1.300 linja të dobishme të tekstit në jetën e përditshme profesionale

Expresskurse :

 • Expresskurse450 fjalë + fraza
 • Gati për udhëtimin për pak ditë
 • Idioma për çdo situatë pushimi

 

 


Gastronomia dhe turizmiGastronomia dhe Turizmi Trajnuesi i Fjalorit të Veçantë të Fjalorit :

 • Për të gjithë ata që punojnë në sektorin e udhëtimeve dhe shërbimeve
 • Mbi 1400 fjalë të reja, fraza dhe terma teknike

emigrojEmigroj Vocabulary Special Trainer :

 • Për ata që lëvizin jashtë për disa javë ose përgjithmonë
 • Mbi 2,000 fjalë të reja, fraza dhe terma teknike

Kursi FlirtFjalori i fluksit të veçantë të fjalorit :

 • Për të arritur mirë në seksin tjetër
 • Mbi 1400 fjalë të reja, fraza dhe terma teknike

BabysittingTrajnuesi i fjalorit të veçantë për Au Pair :

 • Përgatitja ideale për këdo që dëshiron të punojë si një au pair
 • Mbi 2,000 fjalë të reja, fraza dhe terma teknike

makinëAuto dhe Trafiku Special Fjalori :

 • Mësoni të shprehni veten shpejt dhe me kuptueshmëri në punëtori, në një aksident, në stacionin e gazit ose gjatë kontrollit
 • Mbi 550 fjalë të reja, fraza dhe terma teknike

Natyra dhe gjeografiaNatyra dhe Gjeografia Trajnuesi i Fjalorit të Veçantë të Fjalorit :

 • Temat: Mjedisi dhe ruajtja e natyrës, flora dhe fauna, deti, peizazhi, moti dhe stinët
 • Mbi 550 fjalë të reja, fraza dhe terma teknike

sportivFjalori i veçantë i sportit dhe palestrës :

 • Për të gjithë tifozët e sportit,
 • Mbi 700 fjalë të reja, fraza dhe terma teknike

prishet qytetitFjalori i veçantë i udhëtimit të qytetit :

 • Për këdo që planifikon një pushim të qytetit
 • Mbi 1400 fjalë të reja, fraza dhe terma teknike

Fëmijët kurseKurset e gjuhës :

 • Kursi i gjuhës së fëmijëve dhe fjalor foto
 • Për fëmijët ndërmjet 5 dhe 10 vjeç
 • Për një njohje të parë të gjuhës

kurse gjermaneGjermanishtja si gjuhë e huaj :

 • Kurse gjermane në më shumë se 40 gjuhë mësimore
 • Mësoni gjermanisht rrjedhshëm në gjuhën tuaj amtare

fjalorëFjalorë dixhitale :

 • Funksioni i kërkimit të shpejtë me kërkimin me tekst të plotë në gjuhën e huaj dhe gjermanisht
 • Funksionim i thjeshte dhe intuitive
 • Pra, do të gjeni të gjitha përkthimet shumë më shpejt se sa me ndonjë fjalor të shtypur!

Kurset e gjuhës në gjuhën angleze: 
Kurse gjuhe për folësit anglezë


Kurset e gjuhës në gjuhën franceze të mësimit: 
Cours de langues pour francophones


Kurset e gjuhës në gjuhën spanjolle të mësimit: 
Cursos de idiomas para hablantes españoles


Kurset e gjuhës në gjuhën italiane të mësimdhënies: 
Corsi di lingua


Sprachkurse in portugiesischer Unterrichtssprache: 
Kurset e gjuhës për folësit portugezë


Kurset e gjuhës në gjuhën suedeze të mësimdhënies: 
Språkkurser på svenska


Sprachkurse in russischer Unterrichtssprache: 
Kurse të gjuhëve të huaja për folësit rusë


Sprachkurse in polnischer Unterrichtssprache: 
Kurse të gjuhëve të huaja me gjuhë polake të mësimdhënies


Kurset e gjuhës në gjuhën lituaneze të mësimdhënies: 
Kalbos kursai lietuvių kalba


Sprachkurse in kroatischer Unterrichtssprache: 
Kurse të gjuhëve të huaja në gjuhën kroate


Sprachkurse in griechischer Unterrichtssprache: 
Kurse të gjuhës së huaj në greqisht


Sprachkurse in indonesischer Unterrichtssprache: 
Kursi i gjuhëve të huaja në indonezisht

Kommentar hinterlassen

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht. Erforderliche Felder sind mit * markiert.

Diese Website verwendet Akismet, um Spam zu reduzieren. Erfahre mehr darüber, wie deine Kommentardaten verarbeitet werden.